Woning -->

In 2008 zijn wij officieel eigenaar van het ouderlijk huis geworden. Ik had de afgelopen jaren al het een en ander verbouwd en veranderd, maar nu gaan we er als gezin wonen en is de woning dringend aan groot onderhoud toe. Hierop hebben we besloten de woning compleet te strippen en op de oude voor- en zijgevels na, volledig opnieuw op te trekken. Zo zal er een groot stuk worden aangebouwd en zal de oude koeling, die nog uit de tijd stamt van het bedrijf van mijn ouders, nu ook voorgoed verdwijnen. Dit alles in de oude authentieke stijl zodat het geen afbreuk doet aan het oorspronkelijke bouwwerk.

De woning is in maart 2010 zover klaar dat we alleen nog maar wat kleine dingen aan de buitenkant moeten doen, de binnenkant is helemaal klaar en dus wonen we er ook sinds die tijd. Zowel Thea, Rixt als ik hebben het er helemaal naar onze zin.

In de zomer van 2010 zijn we verder gegaan met de buitenkant en ook die is nu helemaal af. In 2011 moeten we alleen nog een paar dingen schilderen buiten, maar de woning is af. Ook zijn we nu met de tuin en de bestrating begonnen. Dit stond in de planning voor 2011, maar aangezien we 3 september 2010 gingen trouwen, wilden we de tuin en oprit ook enigszins netjes hebben voor de foto's.