Mijn hobby's -->

Mijn grootste passie is alles wat gemotoriseerd is! Van motoren en auto's tot speedboten en alles er tussenin.

Op dit moment ben ik druk bezig met de restauratie van mijn Opel B-Kadett uit 1969. Dit was ooit "onze" eerste auto. Mijn ouders kochten deze wagen zo rond 1971 en we hebben er veel plezier aan beleefd! Aangezien ik toch gek ben van alles uit de jaren 60-70, wil ik deze wagen weer als nieuw maken en zo op mijn eigen manier oude tijden doen herleven.

Ik ben eigenlijk ook altijd wel bezig om dingen te ontwerpen achter de pc. Voor ons nieuwe bedrijf doe ik dan ook bijna alle ontwerpen, maar ook de websites. Hiervoor heb ik een aantal jaar terug een cursus gedaan en inmiddels heb ik al verschillende websites gemaakt (zie "mijn sites"). Daarnaast zit ik nog op verschillende auto-forums als moderator en ben ik veel te vinden op clubmeetings.

Ook heb ik een hele brede smaak qua muziek. Zo hoor ik graag jaren 60-70 muziek, maar kan ik net zo goed uit mijn bol gaan op lekkere hedendaagse muziek. Van klassiekers tot soul, van rock tot trance. Zolang ik er maar van kan genieten...

Op zijn tijd mag ik ook graag klussen in en rond het huis. Mijn vorige woning heb ik dan ook samen met mijn vader (helaas leeft die niet meer) vanaf de grond weer opgebouwd. De buitenmuren zijn nog net blijven staan. Het resultaat was er dan ook naar. De woning heeft, toen ik deze wou verkopen, precies één week te koop gestaan...

Verder ben ik altijd wel bezig met van alles en nog wat. Ik kom altijd een stuk dag tekort aan het einde van die 24 uur.